Over ons

Leer ons beter kennen

Van mijn passie mijn beroep maken, dat werd realiteit.
Een ruime kennis hebben over de automarkt, de know-how hebben en durven, dat maakte voor mij de doorslag om te starten met SDP Motors. Werken met mijn grootste passie is de max.

De klant helpen met zijn zoektocht of een probleem oplossen, mijn doel is om dit tot een succes te brengen. Er is geen beter gevoel dan de klant zien vertrekken met een smile op zijn gezicht. En dat is waar ik elke keer naar streef.
"Een auto in mijn handen is niet zomaar een gebruiksobject, de auto wordt behandeld met de grootste passionele zorg."

Waarom kies je voor ons?

Passie

De gedrevenheid voor auto’s en motoren is onze drijfkracht. Jouw auto komt steeds op de eerste plaats zodat het de beste zorg kan krijgen. Niet alleen voor exclusieve wagens maar voor elke wagen, snel of traag, goedkoop of duur, het maakt niet uit.

Bent u een liefhebber? Kom dan ook naar een liefhebber.
Zo ben je zeker zeker.

Professioneel

Wij weten waarmee we bezig zijn. In Duitsland werken ze niet hoe wij hier werken. Daarom is communicatie en duidelijke afspraken heel belangrijk. Dat laat u beter aan ons over als professional. Onze aanpak werkt en is bewezen.

Mail of bel ons en ervaar het zelf.

Kennis en advies

Onze kennis over de automarkt en regelgeving is groot. Laat je daarom begeleiden. Het kan van belang zijn bij de restwaarde, inschrijvingstaks, fiscale aftrekbaarheid… van jouw auto. Wij helpen jou ook bij het terugvorderen van de btw indien je een BTW wagen koopt.

Service

Aftersales, o zo belangrijk. Het is niet omdat de factuur betaald is, dat je niet meer op ons kan rekenen. Bij ons blijf je klant. Wij staan altijd klaar om jou te helpen; weken, maanden of jaren er na. Daarom zijn wij ook 7/7 bereikbaar.

Onze klanten aan het woord

SDP hielp me met import uit Duitsland. Van aankoopnegociatie tot aflevering. Want Importeren is een vak apart maar was voor mij de juiste en meest voordelige optie! Alles verliep zeer vlot en Stein stond altijd klaar bij vragen. Bij de volgende import bel ik Stein terug op!

W. Deweghe

Net in het bezit van een zalige Megane RS ingevoerd uit Duitsland door Stein van SDP Motors.. Stein regelt ALLES voor u.. Vanaf het eerste contact met de verkoper tot en met de nummerplaat op de wagen te zetten en de boordcomputer in te stellen in het Nederlands. Vriendelijk, correct, professioneel en met passie voor wagens.. Catalogusprijs van mijn wagen met alle opties = 39900€
Prijs betaald inclusief service van SDP Motors 27800€...
Wagen heeft slechts 6000 km op de teller.. ???
Dank u voor alles Stein!

K. Laroy

Twee maanden geleden een Golf GTI gekocht bij SDP Motors. Ondertussen al een kleine 5.000 ongelooflijk plezante kilometers gereden! Volgende auto mag hij mij ook leveren 🙂

C. De Smet

Echte aanrader! SDP Motors zet zijn woorden om naar daden. Afspraken werden nagekomen zoals beloofd, de import van mijn wagen verliep vlekkeloos en alle documenten werden correct aangevraagd en afgehandeld. Kortom zoals het moet. Met hem werk ik nog samen!

C. De Brauwer

Ik had schrik om mijn droomwagen (Porsche) in iemand anders zijn handen te geven. Maar van zodra ik Stein bezig zag met de wagen, werd ik gerust gesteld. Wat een gepassioneerde autoliefhebber. Auto kwam op de eerste plaats, dan ik! Zéér tevreden met zijn uitstekende service! aanrader!

J. De Bruin

Contacteer ons

Een vraag of meer informatie?
CTA

Copyright © 2020 SDP Motors. Alle rechten voorbehouden.
door Thys-Communicatie.be

facebooklinkedininstagram