Importeren

Waarom importeren

Het aanbod is groter
De auto’s zijn beter uitgerust
Beter onderhouden
Scherpere aankoopprijs
Zelfs bij nieuwe wagens is het voordeliger

Bovendien kunnen wij ook voor een garantievoorstel zorgen via een externe verzekeringsmaatschappij! Elk voorstel is uniek aan de wagen. Vraag zeker op voorhand naar uw gepaste formule. Deze dienst is niet standaard inbegrepen.

U kan dus gerust kopen zonder zorgen!

Ook kunnen wij de door jou gekozen wagen helemaal personaliseren. Denk maar aan wrappen, ruiten tinten, trekhaak plaatsen, chiptuning, accessoires, banden, velgen, onderhoud en zo veel meer.

Alles wat je nodig hebt op één adres!

Ons stappenplan om uw wagen te importeren

1.
Aankooponderhandeling

Wij nemen contact op met de verkoper om alle info van de wagen te weten te komen. Denk maar aan: wie was de vorige eigenaar, schades, onderhoudshistoriek, te voorziene kosten e.d. Wij onderhandelen ook de beste prijs voor u.

2.
Overeenkomst

Wanneer alle info voldoet aan uw verwachtingen, leggen we alles vast en gaan we over tot aankoop.

3.
Transport

Na de betaling, regelen wij voor u het verzekerd transport. Termijn ophalen en afleveren is afhankelijk van de locatie maar tel op 2-7 dagen. Spoed service kan steeds besproken worden!

4.
Regeling Belgische documenten

Er komt heel wat papierwerk bij kijken. Van zodra de wagen toekomt, doen wij meteen het nodige voor de import, douane en de pré-registratie van het voertuig.

5.
Keuring

Met de nodige papieren en onze Z-plaat (verplicht), brengen wij de wagen naar de keuring. Hierna bezorgen wij jou het Belgisch inschrijvingsformulier. Wij kunnen voor u ook de inschrijving bij de DIV in orde brengen. Zo heeft u nog sneller uw nieuwe wagen!

6.
Levering

De auto wordt nog eens volledig gereinigd interieur en exterieur met de grootste passie en nauwkeurigheid en is klaar om af te halen of te leveren.

Service na verkoop

We hebben ook een dienst na verkoop. Voor onderhoud, aanpassingen of problemen kan u steeds bij ons terecht en dit tegen faire marktconforme prijzen.

Contacteer ons

Een vraag of meer informatie?
CTA

Copyright © 2020 SDP Motors. Alle rechten voorbehouden.
door Thys-Communicatie.be

checkfacebooklinkedininstagram